Villa vinner!

Villa-Burnley

Säsongens sista match och nu går vi mot en mörk fotbollstid med inga utav de stora ligorna kommer vara igång. Men vi har ju ändå allsvenskan att luta oss emot.

Säsongens sista PL-rek blir att lägga ett bet på Villa hemma mot Burnley till oddset 2.30 hos www.mobilbet.com

Villa som gjort en stark vår efter den katastrofala början på säsongen, man har fått igång målskyttet och Benteke har stänkt in 13 mål. Man har klarat kontraktet redan men man har några spelare på skadelistan och K.Richardson som kommer prövas sent om han kan delta. Men på hemmaplan mot redan avhängda Burnley ska 3 poäng bärgas, till oddset 2.30 så kan jag inte hålla mig från att spela.

Burnley har redan åkt ur PL och kommer spela i The Championship nästa säsong. En tunn trupp som jag redan innan säsongen startade inte skulle klara nytt kontrakt , man har Danny Ings som troligtvis en framtida landslagsman men sedan är det tunt med spelare som jag ens har koll på. Men borta mot Villa så ska man inte ha någon chans, man har inget att spela för och Villas bra vår och hemmaplansfördel gör att spelet på Villa känns bra.

2.30 hos www.mobilbet.com gör att jag idag dubblar upp min insats, jag slänger också in ett spel på Benteke som målskytt till 2,20 som får anses som spelvärt

casino bonusar freespins samt unika erbjudanden på www.miljonregn.se

 

Miljonregn

Comments