Trav V75 tips

Bettingtipset´s trav och V75 tips handlar om att norpa pengar av spelbolagen, som givetvis är vår intention med allt vi gör. Detta gör vi bäst genom att spela på de betting-former där vi känner att vi har ett övertag på spelbolagen.

Travintresset

Trav och V75 är något som undertecknad alltid haft ett mycket stort intresse för. Jag går väldigt ofta på trav och framförallt tar jag gärna en avstickare till Jägersro som numera får titulera sig som min hemmabana. Tidigare figurerade jag ofta på Kalmartravet, där förövrigt en nära vän har sin trav-häst hos den eminente trav- och tränarprofilen Fredrik Persson.

 Jokersystemet

Under alla år jag har spelat på trav har gjort att jag införskaffat mig ett brett kontaktnät bland andra trav-spelare. Detta är givetvis är en stor fördel och en nyckel till framgång då trav (likt de flesta andra sporter) handlar om att förse sig med så mycket information som möjligt för att lyckas. Min egna V75-kupong (som jag förövrigt lämnar in med hjälp av ett program som heter Jokersystemet som reducerar mina rader efter mina önskemål) lämnas aldrig in före jag har fått all skoinformation, värmningsintryck och sållat bland surret hos kuskar, tränare och andra profiler med bra insyn.

 V75 tips

Jag kommer inför varje lördag posta ett inlägg i vår bettingblogg. Där jag ger er mina tankar kring minaV75 tips men även lite vinnarspel som jag anser har ett högt spelvärde. Så håll ögonen öppna framöver! För jag har inte vunnit på trav för sista gången.

V 75 Twitter

Som jag tidigare nämnt så lägger jag stort fokus på värmningsintryck och balansändringar. För att få de senaste tipsen och ändringarna kan du gärna följa mig på Twitter @Bettingtipse

 

Omgångens V75 Tips till Jägersro 30/11  hittar du här>>> 

 

Klicka HÄR för att komma till sidans tipsblogg, med dagliga bettingtips