Superettan bra spel!

Superettan dubbel.

Har hittat en väldigt intressant dubbel i superettan som jag väljer att spela, Vinster för Varberg (2.40) och Östersund (1.66) som ger 3.984 i odds hos www.mobilbet.com

Varberg-Ljungskile

Varberg ligger överraskande två så här långt i serien, laget har inget speciellt namnkunnigt namn. Bästa målskytten är Mats-Andre Kaland med sina fyra fullträffar så här långt. Hemmaplan blir avgörande denna match och oddset 2.40 ser jag som väldigt bra.

Ljungskile ligger i mitten av tabellen jag tror när serien avslutas att de kommer ligga någonstans där, kanske att det lutar mer åt den nedre halvan än den övre. Man har Mijaljevic  som gjort 3 mål så här långt, man har även Hannes Stiller i laget. Men på bortaplan mot erkänt hemmastarka Varberg räcker det inte.

Utsikten-Östersund

Utsiktens sejour i superettan kommer troligtvis bli endast ett år. Även om man plockat liet poäng de senaste omgångarna och har hittils 10 p på de inledande 8 matcherna som är 2 mer än bl.a Gais. Man är ett kollektiv utan några speciella stjärnor eller namnkunniga namn, många spelare som är bra fostrade i de större Göteborgs klubbarna. Men man ska inte räcka till mot Östersund.

Östersund är en friskfläkt i Svenskfotboll tycker jag, man har gått ut i media och pratat om att klubben vill vinna SM-guld i framtiden. Man bygger sitt lag på spelare från olika länder runt om i världen och ville nog från början vara en platskola. Bl.a  Barrow i Swansea har vandrat genom Ö-sund. Man ligger just nu på en tredjeplats men jag blir förvånade om man är med och slåss i toppen när serien ska avgöras, fast egentligen hittar jag inga solklara favoriter i årets superetta. Så kanske får vi se ännu ett Norrlandslag i allsvenskan nästa år. Men spelet 1.66 känns säkert och bra.

3.984 i odds hos www.mobilbet.com väljer jag att spela. 300 kr på det ger dig dryga tusenlappen.

www.miljonregn.se casino bonus betting bonus- allt de bästa finns här

Miljonregn

Comments