Topptipset

Topptipset finns i Svenska Spels utbud och liknar till stora delar Stryktipset och Europatipset. Den stora skillnaden är att kupongen för Topptipset innehåller endast 8 matcher att tippa på och här ska alla 8 matcher prickas in för att någon vinst ska betalas ut. Svenska Spel väljer ut de 8 matcherna som är hämtade från Stryktipset eller Europatipset. Hur mycket som kan vinnas på Topptipset varierar från vecka till vecka beroende på omsättningen. Vid de tillfällen som ingen prickar in åtta rätt går potten vidare till ett annat tillfälle, det blir alltså inte så att de med sju rätt roffar åt sig potten.

Topptipset – Hur fungerar det?

Topptipset består alltså av 8 matcher som är hämtade från Stryk- eller Europatipset på Svenska Spel. Du tippar matcherna genom att välja 1, X eller 2 beroende på hur du tror att matcherna ska sluta. Det är fullt möjligt att gardera matcherna med hel- och halvgarderingar. Kostnaden för Topptipset avgörs av antalet rader du valt att spela samt hur mycket du väljer att satsa per rad. Till skillnad från Stryk- och Europatipset så kan man här själv välja insatsen per rad där 1 kr, 2kr, 5kr och 10kr är möjligt att välja. Kostnaden blir alltså antalet rader multiplicerat med insats per rad.

När vi här på Bettingtipset har postat ett Topptipset förslag i vår bettingblogg så dyker en länk upp på denna sida som tar dig till det senaste spelförslaget. Kolla även in våra sidor för Stryktipsförslag, Europatipsförslag och Oddset Bomben där vi varje vecka postar våra spelförslag. Skapa ett Svenska Spel konto och var med och fightas om vinsterna varje vecka.

Klicka HÄR för Bettingtipsets senaste Topptipset Förslag

Klicka HÄR för att komma till sidans tipsblogg, med dagliga bettingtips