Oddset Bomben

Oddset Bomben är ett av spelen hos Svenska Spel där man tippar ett antal resultat i några av Svenska Spels utvalda matcher. Oddset Bomben kupongen består oftast av 2-4 matcher och allt som oftast handlar det om fotboll eller hockey. Det är inte ovanligt att Svenska Spel erbjuder flera Bomben varje dag, då är det ofta en fotbolls Bomben och en hockey Bomben o.s.v.

Oddset Bomben är som att spela Oddset Matchen fast här kombineras alltså flera matcher och alla resultat ska prickas för att några pengar ska vinnas. Det kan låta omöjligt för den nyinvigde, men här går det att spela system på allt från 1 rad upp till 1000-tals rader. Insatsen börjar på 1 Krona raden och maxinsatsen är 500 Kronor per rad. Så kostanden för att spela Oddset Bomben avgör spelaren helt själv och styrs av antal rader samt insats per rad. Oddset Bomben kan även spelas med “Experten” vilket betyder att man endast kryssar i antal rader och insats så sköter det datoriserade programmet resten. Experten plockar ut resultaten och DU betalar och håller tummarna.

Oddsen och utdelningen på Bomben kan naturligtvis bli skyhöga då det ofta handlar om att pricka in resultaten i fyra matcher. Slutar några av matcherna med ett spektakulärt och oväntat resultat så sticker oddset i höjden och vid dessa tillfällen är det inte ovanligt att det slutar på flera hundra tusen gånger i odds. Då resultaten går enligt förhandstipsen hamnar oddset ofta under tusen gånger men vanligt är att det hamnar mellan 1000 och 10.000 gånger pengarna. Kolla gärna in Bomben hos Svenska Spel för att få en bättre överblick av spelet. Till Oddset Bomben hos Svenska Spel >>>

När vi här på Bettingtipset har lagt upp ett Bomben förslag i vår bettingblogg så dyker det upp en länk här nedanför som tar dig direkt till det senaste Bomben förslaget som vi har postat. Utöver Bomben så postar vi även förslag till StryktipsetEuropatipset – Topptipset med jämna mellanrum här på sidan.

Bettingtipsets Oddset Bomben Förslag >>>

Klicka HÄR för att komma till sidans tipsblogg, med dagliga bettingtips