Bandy Tips

Bandy ligger Bettingtipset varmt om hjärtat och här kommer bandy tips att hagla under vinterhalvåret. Elitserien blir ett naturligt val att följa när det kommer till bandy tips då vi anser oss har bra insikt i denna. Även Allsvenskan Södra och Allsvenskan Norra kommer scoutas när vi letar bandy tips i de Svenska Bandyserierna. Utöver Svensk Bandy så kommer vi även slänga ett öga mot Ryssland då och då där Ryska Superligan i Bandy innehåller några riktiga giganter inom sporten.

Spelmarknaderna för bandy går naturligtvis inte att jämföra med t.ex fotbollens utbud men det finns tillräckligt för att finna bra bandy tips värda att spela på. De huvudsakliga marknaderna för bandy tips som är spelvärda brukar vara det klassiska 1×2-spelet. Vidare anser Bettingtipset att Handikapp spel på bandy allt som oftast är mycket spelvärda då det ofta rinner iväg i målprotokollet när mindre begåvade lag är inblandade. Spelbolaget sätter x antal minusmål på favoriten och även plusmål på det nederlagstippade laget. Därefter spelar man på hemma- eller bortaseger beroende på vilket alternativ man anser har det högsta spelvärdet. Den tredje marknaden som Bettingtipset gillar när det gäller bandy tips är Antal Mål-marknaden. Här sätter spelbolagen upp en siffra på antal mål som kommer falla i matchen och sedan väljer tipparen att spela på över eller under antalet.

Bandy anses ofta som en sport som är lätt att tippa på och det är vi på Bettingtipset till viss mån beredda att hålla med om. De bästa lagen i bandyserierna är ofta otroligt mycket bättre än bottenlagen och därmed är de vanliga 1×2-spelen ofta bergsäkra. Problemet är att oddsen naturligtvis följer samma trend och är ofta riktigt låga. Men som sagt så finns det gott om bra bandy tips att finna i de övriga marknaderna.

Så fort Bettingtipset hittar ett bra bandy tips så postas det på sidan och i vår bettingblogg och därmed dyker en länk till tipset upp på denna sida.

Bettingtipsets senaste Bandy Tips >>>