Sport Tips

Här på Bettingtipset delar vi dagligen med oss av våra Sport Tips i alla möjliga sporter och ligor. Då vårt mål är att under lång tid är få en stadigt ökande återbäring så letar vi speltips inom alla möjliga områden. Naturligtvis kommer många av våra sport tips från de stora arenorna och ligorna men när oddsen inte är tillräckligt tillfredsställande i dessa så letar vi vidare i lägre divisioner för att hitta de bästa spelen för dagen.

Alla våra speltips postas i vår bettingblogg och listas på startsidan här på Bettingtipset. Vad vi sedan gör är att länka tipset under korrekt kategori under menyn “Sporter” på startsidan vilket gör det lättare för våra läsare sortera bland olika tips för respektive sport. Är man endast intresserad av Fotboll Tips ellerHockey Tips så kan man lätt navigera sig fram till det senaste speltipset inom dessa sporter.

Här på Sport Tips-sidan kommer en länk att dyka upp när vi på Bettingtipset har postat ett tips som inte passar in i någon av övriga kategorier. Då vi inte har några begränsningar i vilka sporter eller evenemang vi placerar våra spel i så kommer även denna kategori att se massvis med speltips. Här kan alla möjliga och mindre vanliga spel hamna som inte har en egen kategori bland våra sporter. Vi letar som sagt de mest spelvärda oddsen och då kvittar det inom vilket område spelet finns. Det kan vara allt från Vem som blir USA´s nästa president till Vinnare av släggfinalen i OS m.m.