Bottenmötet

Kryss i bottenmötet

Örebro-Halmstad kryss till oddset 3.90 ggr pengarna hos www.mobilbet.com

Örebro tar emot Halmstad i ett bottenmöte, en match som ingen av lagen har råd att förlora. Jag tror därför på en tillknäppt historia med ett kryss som slutresultat.

Örebro har hittills spelat in 10 poäng och endast gjort 9 mål framåt. Men släppa in mål har man varit lite vassare på och hela 21 mål har trillat in efter 12 omgångar. Nordin Gerzic som ska vara den ledande spelaren på mittfältet har inte alls lyckats iår (heller) enligt mig. Sen kan jag tycka att Nordin Gerzic är en av Sveriges mest överskattade spelare, kanske genom alla tider. Man har problem med skador på forwards, 3 st skadade just nu bl.a Kamara

HBK har tagit 8 poäng och ligger på platsen under ÖSK i tabellen på nedflyttningsplats. -10 i målskillnad vittnar ju om att det inte är bra varken framåt eller bakåt. Man har Jules Barny framåt som gjort 3 av laget 10 mål. Man har inga skador eller avstängningar i truppen. Jag tror att Halmstad stärkt efter poängen tidigare i veckan gnetar åt sig ett kryss även denna match.

Detta är ju lite av en måste-match för båda lagen, de är dessa matcher som brukar visa vilket av lagen som har bäst karaktär. Tyvärr tror jag inte på en match där vi kommer få se någon gladfotboll direkt, utan ett krig utan vinnare med kryss som slutresultat. 3.90 hos www.mobilbet.com är för bra för att inte spelas.

miljonregn.se hittar vi just nu de bästa erbjudandena på Casino och betting.

Skärmavbild 2015-03-29 kl. 16.48.11

Comments