Betting Tips Idag – ”0-0 Pengarna Tillbaka” hos Bet365

Idag tar vi en paus med betting tips och ger er istället ett riktigt trevligt erbjudande från Bet365. “0-0 Pengarna Tillbaka”-erbjudandet hos Bet365 är en bra försäkring när bet placeras på Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast. Välj VALFRI fotbollsmatch och placera ett bet innan matchstart på någon av de nämnda marknaderna. Vid ett 0-0 resultat i matchen betalar Bet365 tillbaka alla förlorade insatser på dessa marknader.

Även om vi på Bettingtipset har en ledig dag från betting tips så kommer vi naturligtvis följa varje sekund av de otroligt viktiga matcher som bjuds ikväll i CL. FC Barcelona – Paris SG och Juventus FC – FC Bayern Munchen borde bli riktigt bra matcher fulla av dramatik. Det kan mycket väl hända att vi utnyttjar Bet365´s “0-0 Pengarna Tillbaka”-erbjudande och placerar några spel i Resultat, HT/FT och Scorecast marknaderna. Nu kanske inte just dessa matcher är mest troliga att sluta 0-0 men om det skulle hända så har vi försäkringen. Så, kolla in Bet365 som har ritkigt bra odds på Champions League och använd pengarna tillbaka-erbjudandet.

Detta “0-0 Pengarna Tillbaka”-erbjudandet hos Bet365 har som alla andra bonusar och erbjudanden regler och villkor som måste följas. Var noga med att läsa igenom dessa så att du är säker på att ditt bet uppfyller kraven för att få pengarna tillbaka vid 0-0. Nu är det här inte det enda fotbollserbjudandet hos Bet365. Kolla även in “100% Europafotbollsbonus” och “Första målgörare – Vinnare/Plats” erbjudandena när du besöker sidan.

Några ord om gårdagens betting tips här på Bettingtipset där Borussia Dortmund och Malaga spelade en sjuk match som slutade i en BVB vinst. Borussia Dortmund startade matchen ganska ängsligt och den enorma offensiv som vi väntade oss från tyskarna fick vänta på sig. Malaga målade först av lagen och det var Joaquin som stod för kassen men BVB kvitterade innan paus geonom Lewandowski och hoppet levde för vårt betting tips. Men när Eliseu satte 1-2 i 82:a minuten så var det rullgardin ner både för dagens betting tips och för Borussia Dortmund. Men med 2 mål på stopptid så gjorde Klop´s mannar det omöjliga och satte hela Westfalenstadion eufori och laget avancerade till semifinal. Domarteamet hade en jobbig dag och några mål borde blåsts av för offside. Hursomhelst, gårdagens betting tips som var en handikapp vinst för Borussia Dortmund (-1), gick naturligtvis förlorat då segersiffrorna slutade 3-2 till hemmalaget. Vi skakar av oss förlusten och börjar leta upp fina betting tips under resten av veckan och ser fram emot helgens matcher.

Besök Bet365 och få 1000 SEK bonus och fotbollserbjudanden >>>

Comments