BetClic Bonus

betclic_se

Nya medlemmar hos BetClic kan utnyttja ett helt riskfritt spel på 200 kronor med BetClic bonus. Det är faktiskt så bra som det låter och som ny spelare har man inget att förlora på att utnyttja BetClic 200 kronor riskfritt. BetClic Bonus utnyttjas genom att man öppnar ett BetClic konto, lägger ett spel på ett odds man gillar på upp till 200 kronor. Om spelet går förlorat ersätter BetClic dig för din insats och därefter kan du om du vill ta ut pengarna igen. Denna BetClic Bonus är alltså 100% riskfri då eventuella förluster återbetalas och vinster får behållas av spelaren. Med andra ord kan det vara värt att leta ett riktigt saftigt odds att satsa på då man inte har något att förlora med denna BetClic Bonus.

BetClic Recension

BetClic är en mycket trevlig spelsida som är lätt att navigera på och utseendemässigt håller den hög klass. BetClic är kanske inte den mest välkända spelsidan för oss Svenskar men faktum är att sidan har över 1 miljon medlemmar och BetClic satsar hårt på den svenska marknaden. Det är bra nyheter för oss då det ofta betyder fina kampanjer och erbjudanden för spelare från Sverige. BetClic är licensierat på Malta vilket betyder att alla spelvinster är 100% skattefria.

BetClic Spelutbud

Spelutbudet hos BetClic är brett och här kan man spela på alla stora sporter och evenemang. Men även de lite mindre sporterna och tillställningarna får plats i BetClic´s utbud vilket är bra. Oddsen är riktigt konkurrenskraftiga och här går det att spela på alla de vanliga och ovanliga kombinationerna som målskyttar, handikappspel och antal mål i matchen. Utöver betting så erbjuder BetClic Poker, Casino, Skill Games och Mobil. Att spela i just mobilen hos BetClic är riktigt smidigt och bekvämt och rekommenderas att prova på.

BetClic Livestream och Livespel

BetClic erbjuder för tillfället inte någon Livestream tjänst men det kan komma att ändras och då är vi de första att uppdatera om detta. Att spela på Live-marknaden hos BetClic är kanske det som höjer BetClic betyget mest. Här finns det gott om Live-Spel inom framför allt Hockey, Tennis och Fotboll. Det som gör BetClic Live-spel så bra är designen och funktionerna. BetClic Multivy gör att det blir riktigt smidigt att lägga Live-spel och sedan följa dem. Stort plus för BetClic Live-spel även om utbudet naturligtvis inte är lika stort som hos det största gossarna på marknaden.

BetClic Support

Hos BetClic finns hjälpen alltid nära till hands när det behövs. Kundtjänsten är tillgänglig alla dagar i veckan och nås enkelt via mail, live chat, telefon och fax. Support finns att få dygnet runt via mail och via live chat 10:00-19:00 varje dag och naturligtvis går det bra med svenska.