Bayern vidare?

Bayer tar sig vidare.

2.00 ggr pengarna hos www.mobilbet.com

Efter den katastrofala insatsen i Porto där Bayern åkte på pisk med 3-1 efter 3 st tavlor av tyskarnas försvar är det nu dags för returen. Att Bayern Munchen inte går vidare till semi vore en skräll av det större slaget. Thiagos mål i bortamatchen var otroligt viktig och en 3-0 förlust där och tyskarna hade fått det tufft. Men med vetskapen att en 2-0 vinst hemma räcker för avancemang så tycker jag att man absolut lägger ett bet för att dubbla pengarna, ett väldigt bra spel enligt mig.

Bayern har haft det turbulent efter Porto-matchen och hela läkarteamet har avgått efter kontrovers med Pep Guardiola, men jag tror inte det påverkar spelarna nämnvärt. Spelar som troligtvis missar matchen är:, Alaba, Benatia och Robben. Däremot tros Ribery kunna delta i onsdagens match.

Porto vann i helgen med 1-0 mot Academia och har visat väldigt fin for de senaste veckorna . De har heller inga större skadebekymmer och kommer med i stort sett sin starkaste trupp, men det räcker ej ändå

Men att Bayer inte gör två mål på hemmaplan är för mig en utopi och jag är sätter mina pengar på Bayern avancemang, 2 ggr pengarna hos www.mobilbet.com är helt klart ett bjudodds enligt mig.

för bjudresor 500% bonus samt mycket mera kika in på www.miljonregn.se

sätt in 200 spela med hela 900 på kvällens matcher klicka här

Miljonregn

Comments